Svéd masszázs

Masszázs

Az emberek többsége még mindig a gyógy- és svédmasszázst keresi.
Az irodai, számítógép előtt ülő munka sajnos nem a legoptimálisabb a gerincnek. Gyakoriak a váll-, nyak-, hát- és derékfájások.
Ha Te is ezekkel a problémákkal küzdesz, akkor ajánlom figyelmedbe a masszázst, amit köpöllyel együtt is gyakran alkalmazok. Nagyon hatékony ezekre a problémákra.

A svédmasszázs képezi valamennyi európai masszázsfogás alapját. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal kombinálva felfrissíti a szervezetet. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Alkalmazható a sport területén, frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázs. Célja a verseny, edzés előtti felkészítés, a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat a sportolóra. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól. Ajánlom azoknak is, akik rendszeresen mozognak.

Gyógymasszőrként elmúlt 6 évben a Medicover magánlinikán sok reumatológia problémával találkoztam. Együtt dolgoztam reumatológus, neurológus, ortopéd orvossal, gyógytornásszal.

A kezelésre kérlek, hozd magaddal az orvosi papírokat, leleteket, ha van ilyen!

60 perc 13.000 Ft.