Az általam alkalmazott masszázsterápiák

A masszázs a legősibb gyógyító eljárások közé tartozik, a testi és lelki egyensúly megtartását biztosítja. Nyugtatja az idegeket, elősegíti a test elernyedését, pihenését. Csökkenti a fájdalmat, feloldja az izmok feszülését, helyreállítja a vérnyomást és a keringést. Fokozza a nyirokkeringést, így elősegíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből.

Masszázstípusok:

Svédmasszázs: A svédmasszázs képezi valamennyi európai masszázsfogás alapját. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal kombinálva felfrissíti a szervezetet. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Gyógymasszázs: A gyógymasszázs az orvos utasítására végzett gyógyító jellegű, rehabilitáló, rendszeres masszázskezelés, melyet különféle fizikoterápiás kezelésekkel (balneoterápia, elektroterápia, mechanoterápia, stb.), valamint gyógytornával lehet társítani.

Sportmasszázs: Frissítő, bemelegítő, vagy lazító, regeneráló masszázs. Célja a verseny, edzés előtti felkészítés, a mozgékonyság növelése, izmok fellazítása, izomduzzanatok enyhítése, fájdalomcsillapítás, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitáció, a teljes mozgáskészség visszaállítása. Csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat a sportolóra. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

KoroKan masszázs: A KoroKan masszázs a shaolini kolostorokból származó, komplex egész testkezelés, mely
- ízületi kimozgatásokat
- stresszoldást
- izmok erőteljes átgyúrását
- energetikai blokkok oldását tartalmazza.

A masszázs során az egész testet érintjük a lábujjaktól a fejtetőig. A kezelést talajon, pamutruhában lévő páciensen végzem. Sajátos koreográfiával az egész testet átmozgatva, a meridiánokon lévő akupresszúrás pontokra gyakorlok nyomást, így küldve impulzusokat a szervek felé. Felszabadítja a test energiapályáit, nyugtatja az idegrendszert, ezáltal elősegíti a tökéletes pihenést, relaxálást. Ez a tradicionális kezelés egyaránt hat a testre és a lélekre, a kezelés végére tökéletesen feltöltődünk.

KoroKan kismama masszázs:
A KoroKan kismama masszázs egy holisztikus masszázsterápia, amelyet kimondottan várandós kismamák részére fejlesztettek ki. A KoroKan kismama masszázs a mély-izmokat  is  eléri, jótékony hatást gyakorolva a vegetatív  idegrendszerre, tovább segítve a baba és mama közötti teljes harmóniát. Nem okoz az  izmokban feszüést és izomlázat. Javítja a  vér- és nyirokkeringést, tonizál és relaxál. Különösen jótékony hatása van a kismamáknál nagy terhelésnek kitett területeken, a hosszanti nagy hátizomban, a  nagy  farizomban, és a medencei izmokban. Felkészíti a combizmokat a szülésre.

Frissítő Talpmasszázs: A talp reflexzónáinak masszázsával a különböző szervek működésére tudunk hatást gyakorolni. A különböző zónákban a megfelelő szervekből lerakódnak és kikristályosodnak a salakanyagok. Ezek érzékennyé tehetik a zónát masszázs közben. Csak fájdalomhatárig masszírozunk. A vendégek "jóleső" fájdalomról számolnak be masszázs közben és után. A talpmasszázs elősegíti az ellazulást, erősíti az immunrendszert, fokozza az ellenálló képességet, közérzetjavító, öngyógyító folyamatokat beindítja.

Thai masszázs: Az egyik legősibb, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymód, amely Indiából, Tibetből, Kínából származik. A thai masszázs úgynevezett szárazmasszázs, nem használunk hozzá olajat, krémeket. A kezelést, lábbal taposva, a matracon laza ruhában fekvő páciensen végzem, keringésjavítás és energia-aktivizálás céljából. A páciens izületeit módszeresen kimozgatom, megfeszítem, csavarom, nyújtom. A kezelés időtartama 1-1,5 óra. Rendszeres alkalmazása jó közérzetet biztosít, emellett kiváló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére.

 Telefonos bejelentkezés szükséges!

Online bejelentkezés

Név: *:
Telefon: *:
E-mail cím: *:
Mikor és milyen masszászra szeretne jönni? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Egészségpénztár efogadóhely!

SZÉP kártya elfogadóhely!