Menü
MASSZÁZS-HANGTÁLTERÁPIA ÉS JÓGA KŐBÁNYÁN Egészség: test, szellem és lélek harmóniája. Segítek, hogy jól érezd magad a bőrödben!
 • Masszázs

  Masszázs

 • Kismama-masszázs

  Kismama-masszázs

 • Hangtál-terápia

  Hangtál-terápia

 • Kinesio tape

  Kinesio tape

 • Köpöly

  Köpöly

 • Jóga

  Jóga

 • Testi-lelki egyensúly

  Testi-lelki egyensúly

Svéd masszázs

Masszázs

Az emberek többsége még mindig a gyógy- és svédmasszázst keresi.
Az irodai, számítógép előtt ülő munka sajnos nem a legoptimálisabb a gerincnek. Gyakoriak a váll-, nyak-, hát- és derékfájások.
Ha Te is ezekkel a problémákkal küzdesz, akkor ajánlom figyelmedbe a masszázst, amit köpöllyel együtt is gyakran alkalmazok. Nagyon hatékony ezekre a problémákra.

A svédmasszázs képezi valamennyi európai masszázsfogás alapját. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal kombinálva felfrissíti a szervezetet. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Alkalmazható a sport területén, frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázs. Célja a verseny, edzés előtti felkészítés, a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat a sportolóra. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól. Ajánlom azoknak is, akik rendszeresen mozognak.

Gyógymasszőrként elmúlt 6 évben a Medicover magánlinikán sok reumatológia problémával találkoztam. Együtt dolgoztam reumatológus, neurológus, ortopéd orvossal, gyógytornásszal.

A kezelésre kérlek, hozd magaddal az orvosi papírokat, leleteket, ha van ilyen!

60 perc 10.000 Ft.

 

KAPCSOLAT

Szabadi Edit

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta (ÁNTSZ engedéllyel rendelkező), természetgyógyász, gyógymasszőr, KoroKan-terapeuta, hangtálterapeuta, BEMER partner, okleveles jógaoktató.

Tel: +36-30/525-1359
E-mail: editszabadi@gmail.com

Cím: 1106. Budapest, Köszméte utca 32/B. 2. ajtó

Hétfő: 9.00 - 19.00
Kedd: 9.00 - 19.00
Szerda: 9.00 - 19.00
Csütörtök: 9.00 - 19.00
Péntek: 9.00 - 18.00


Időpont-módosítási vagy lemondási igényét kérem, 24 órával korábban jelezze telefonon, hogy a masszázsra várakozóknak át tudjam adni a felszabadult időpontot! 24 órán belüli módosítás vagy lemondás esetén az elmaradt kezelést ki kell fizetni. Megértésüket köszönöm!