Menü
MASSZÁZS-HANGTÁLTERÁPIA ÉS JÓGA KŐBÁNYÁN Egészség: test, szellem és lélek harmóniája. Segítek, hogy jól érezd magad a bőrödben!
 • Masszázs

  Masszázs

 • Kismama-masszázs

  Kismama-masszázs

 • Hangtál-terápia

  Hangtál-terápia

 • Kinesio tape

  Kinesio tape

 • Köpöly

  Köpöly

 • Jóga

  Jóga

 • Testi-lelki egyensúly

  Testi-lelki egyensúly

Thai masszázs

Thai masszázs az egyik legősibb, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymód, amely Indiából, Tibetből, Kínából származik. A thai masszázs úgynevezett szárazmasszázs, nem használnak hozzá olajat, krémeket. A masszázs matracon laza ruhában fekvő páciensen, keringés javítás és energia aktivizálás céljából történik. A páciens izületeit módszeresen kimozgatják, megfeszítik, csavarják, nyújtják. A kezelés időtartama 1-1,5 óra. A meridiánokon lévő aktivizáló pontok ingerlésén kívül a keringés fokozása is cél. Az akupunktúrás pontokat ingerlik, pontnyomásos technikával. Rendszeres alkalmazása jó közérzetet biztosít, emellett kiváló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére.

 

Masszázs időtartama 1,5 óra, ára 14.000 Ft.

Laza, kényelmes, pamut hosszú nadrágot és pólót hozzon magával a kezelésre!

KAPCSOLAT

Szabadi Edit

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta (ÁNTSZ engedéllyel rendelkező), természetgyógyász, gyógymasszőr, KoroKan-terapeuta, hangtálterapeuta, BEMER partner, okleveles jógaoktató.

Tel: +36-30/525-1359
E-mail: editszabadi@gmail.com

Cím: 1106. Budapest, Köszméte utca 32/B. 2. ajtó

Hétfő: 9.00 - 19.00
Kedd: 9.00 - 19.00
Szerda: 9.00 - 19.00
Csütörtök: 9.00 - 19.00
Péntek: 9.00 - 18.00


Időpont-módosítási vagy lemondási igényét kérem, 24 órával korábban jelezze telefonon, hogy a masszázsra várakozóknak át tudjam adni a felszabadult időpontot! 24 órán belüli módosítás vagy lemondás esetén az elmaradt kezelést ki kell fizetni. Megértésüket köszönöm!