Menü
MASSZÁZS-HANGTÁLTERÁPIA ÉS JÓGA KŐBÁNYÁN Egészség: test, szellem és lélek harmóniája. Segítek, hogy jól érezd magad a bőrödben!
 • Masszázs

  Masszázs

 • Kismama-masszázs

  Kismama-masszázs

 • Hangtál-terápia

  Hangtál-terápia

 • Kinesio tape

  Kinesio tape

 • Köpöly

  Köpöly

 • Jóga

  Jóga

 • Testi-lelki egyensúly

  Testi-lelki egyensúly

Csomagajánlatok

1. Relax program


Sok a stressz? Egész nap a gép előtt ülsz? Fáj a hátad, derekad? Nem tudsz aludni?


Ezt a csomagot neked találtam ki!

120 perc ellazulás, 60 perc Korokan masszázs + 60 perc Tibeti Hangtálterápia.

A 60 perces kezelés alatt a masszőr 1400-1600 speciális nyomó-gyúró-simító fogást végez. A masszázs egy talajra helyezett matracon történik, a vendég kényelmes pamut ruhában van. A KoroKan masszázs a mély izmokat is érinti, lazítja a fascia háló mélyen lévő részeit.
Felszabadítja a test energiapályáit, nyugtatja az idegrendszert, ezáltal elősegíti a tökéletes pihenést, relaxálást.
A masszázs után folytjuk a lazulást a hangtálak segítségével.
Ha még nem próbáltad ki a hangtálakat, itt az ideje!

A hangtálak oldják az energetikai blokkokat, gyógyító energiával töltik fel a szervezetet. Beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait. A hangtálak meditatív hangja segít az tökéletes ellazulásban, egy relaxált, alfa állapotba hoz, ahol a test és elme is ellazul.

Kérlek egy pamut nadrágot és pólót hozz magaddal a kezelésre! A kezelés időtartama 120 perc, de kalkulálj még az öltözéssel és kikérdezéssel is, ez kb. 10-15 percet is igénybe vehet.Ajánlatos úgy érkezni a kezelésre, hogy utána már ne kelljen sietni sehova, már csak a pihenésre legyen időd.

A kezelés ára: 20.000 Ft

Szép kártyával is lehetőséged van fizetni (szabadidő), interneten keresztül.
Ajándékutalvány is vásárolható!


 

2. Kismama program

Áldott állapotban vagy? Fáj a derekad, hátad? Szeretnél pihenni, relaxálni?

120 perc kezelés, 60 perc KoroKan kismama masszázs + 60 perc kismama jóga a Te testedre és állapotodra szabva. Garantált kikapcsolódás a kismamának és a babának is.

A KoroKan kismama masszázs egy holisztikus masszázsterápia, amely kimondottan várandós kismamáknak készült. A nyomó-gyúró mozdulatok az idegi reflexzónában folyamatos, közepes erősségű ingerületet tartanak fenn, amit a szervezet sokkal jobban fogad. Az anya izmainak és ízületeinek kezelésével mindkettőjük teljes harmóniája jön létre. A KoroKan kismama masszázs preventív (megelőzés) céllal kiemelten kezeli a comb széttáró izmait, a csípőízületet, és a keresztcsonti ízületet - már a szülésfelkészítés részeként.


A kismama jóga

A kismama jóga adaptálja a hagyományos jóga gyakorlatait, eszközeit a várandósság megfelelő stádiumára, megőrizve annak jótékony hatásait.  A jóga erősíti a szellemi, testi- és lelki egyensúlyt. A terhesség és a szülés nagy változást hoz, anya és gyermek születik. Az ászanák (gyakorlatok), légzőgyakorlatok, relaxációs és koncentrációs gyakorlatok segítenek felkészülni a szülésre, csökkentik a terhesség során fellépő kellemetlen érzeteket pl. derék-, hátfájás.

A kismama masszázsra és jógára a terhesség 13. hetétől lehet jönni.

Kérlek egy kényelmes pamut nadrágot és pólót hozz magaddal a kezelésre! A kezelés időtartama 120 perc, de kalkulálj még az öltözéssel és kikérdezéssel is, ez kb. 10-15 percet is igénybe vehet.

Ajánlatos úgy érkezni a kezelésre, hogy utána már ne kelljen sietni sehova, már csak a pihenésre legyen időd.

A kezelés ára: 20.000 Ft

Szép kártyával is lehetőséged van fizetni (szabadidő), interneten keresztül.

Ajándékutalvány is vásárolható!

Várlak szeretettel!
Edit

KAPCSOLAT

Szabadi Edit

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta (ÁNTSZ engedéllyel rendelkező), természetgyógyász, gyógymasszőr, KoroKan-terapeuta, hangtálterapeuta, BEMER partner, okleveles jógaoktató.

Tel: +36-30/525-1359
E-mail: editszabadi@gmail.com

Cím: 1106. Budapest, Köszméte utca 32/B. 2. ajtó

Hétfő: 9.00 - 19.00
Kedd: 9.00 - 19.00
Szerda: 9.00 - 19.00
Csütörtök: 9.00 - 19.00
Péntek: 9.00 - 18.00


Időpont-módosítási vagy lemondási igényét kérem, 24 órával korábban jelezze telefonon, hogy a masszázsra várakozóknak át tudjam adni a felszabadult időpontot! 24 órán belüli módosítás vagy lemondás esetén az elmaradt kezelést ki kell fizetni. Megértésüket köszönöm!