Menü
MASSZÁZS-HANGTÁLTERÁPIA ÉS JÓGA KŐBÁNYÁN Egészség: test, szellem és lélek harmóniája. Segítek, hogy jól érezd magad a bőrödben!
 • Masszázs

  Masszázs

 • Kismama-masszázs

  Kismama-masszázs

 • Hangtál-terápia

  Hangtál-terápia

 • Kinesio tape

  Kinesio tape

 • Köpöly

  Köpöly

 • Jóga

  Jóga

 • Testi-lelki egyensúly

  Testi-lelki egyensúly

Vélemények

Akóts Gábor, Horváth Csaba

"Gyakorlatilag a kezdetektől járunk Edithez Korokan és hátmasszázsra. Mivel a sakk ülősport – sokszor naponta 4-5 órát ülünk a sakktábla előtt elemzés céljából vagy versenyzés közben – és ez nagyon megviseli a hátunkat és a végtagjainkat. Az elején heti egy alkalommal jártunk a fenti masszázstípusokra, viszont ettől az évtől már hetente kétszer is igénybe vesszük Edit szolgáltatásait. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, személy szerint én sokkal mélyebben alszom, kipihenten kelek fel reggelente és nem fáj semmim. Ami még ennél is fontosabb, hogy sokkal jobban tudok koncentrálni a sakktáblánál, nem fáradok el hamar. Érdemes kipróbálni, semmi kötelezettséggel nem jár. Hihetetlenül frissít!„

Akóts Gábor háromszoros csillagsakk világbajnok
Horváth Csaba edzőként kétszeres sakk európabajnok

Budapest, 2010-12-06

http://www.geniuszse.hu/

Sz. István

„Agyvérzésem után kezdtem el Korokan masszázsra járni. Lassan egy éve, hogy hetente 2 alkalommal járok rendszeresen. A járásom és a kezem mozgása jelentősen javult. Közérzetem is lényegesen jobb lett. Én úgy érzem kórházi kezelés után rehabilitációnak is kiváló.”

Sz. István, nyugdíjas sofőr

T. Jutka

"A KoroKan masszázs közben érzem, hogy az ereimben elindul a vér. Teljesen nyugtató, amikor befejezed azonnal érzem a "vízhajtó" hatást. A végén úgy érzem, mintha kiporszívóztak volna, kapok rendesen levegőt. Persze a kedvességed, és az, hogy érzi az ember, hogy nem "muszájból" csinálod, hanem szereted és örülsz, hogy segíthetsz másokon. Amit persze ezúton is köszönök Neked."

T. Jutka, titkárnő

KAPCSOLAT

Szabadi Edit

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta (ÁNTSZ engedéllyel rendelkező), természetgyógyász, gyógymasszőr, KoroKan-terapeuta, hangtálterapeuta, BEMER partner, okleveles jógaoktató.

Tel: +36-30/525-1359
E-mail: editszabadi@gmail.com

Cím: 1106. Budapest, Köszméte utca 32/B. 2. ajtó

Hétfő: 9.00 - 19.00
Kedd: 9.00 - 19.00
Szerda: 9.00 - 19.00
Csütörtök: 9.00 - 19.00
Péntek: 9.00 - 18.00


Időpont-módosítási vagy lemondási igényét kérem, 24 órával korábban jelezze telefonon, hogy a masszázsra várakozóknak át tudjam adni a felszabadult időpontot! 24 órán belüli módosítás vagy lemondás esetén az elmaradt kezelést ki kell fizetni. Megértésüket köszönöm!