• Kismama-masszázs

  Kismama-masszázs

 • Hangtál-terápia

  Hangtál-terápia

 • Masszázs

  Masszázs

 • Jóga

  Jóga

 • Testi-lelki egyensúly

  Testi-lelki egyensúly

4 tipp ahhoz, hogyan válassz masszőrt!

2017.11.04.

Ha tanácstalan vagy abban, hogyan is találhatod meg a számodra legideálisabb masszőrt, olvasd el ezt a blogbejegyzést!


Azért szeretek masszírozni, mert ezzel sok ember problémáján tudok segíteni, én magam, a két kezemmel. Sok érdekes emberrel találkozom a munkám során. Szeretem a hétfőt, nem munkának érzem ezt, hanem hivatásnak.Azért fontos, hogy megtaláld a megfelelő masszőrt, mert minden ember keze, technikája, energiája más. Együtt dolgozom más terapeutákkal. Amennyiben szükséges vagy úgy látom, továbbküldöm a vendéget más terápiára, vagy orvoshoz. Alázattal állok a vendéghez és problémához. A holisztikus megközelítés fontos számomra. Ezért ebben szeretnék most segíteni, ezzel a négy hasznos tippel.


1. Mindig a konkrét problémádhoz keress szakembert!

Hozzám főleg irodai munka okozta nyak-, hátfájás, gerincsérv, derékfájás, stressz miatt jönnek.

A kismama masszázs is a szívem csücske, velük is szeretek foglalkozni. Babás joga, kismama jóga oktató is vagyok, de ezeket az órákat most nem tartom.
Jelenleg felnőtteknek tartok Dinamikus és Yin jógaórát.


2. Olyasvalakit válassz, aki profi, és gyakorlott!

Mielőtt masszázsterapeuta és jógaoktató lettem, egy reklámcégnél dolgoztam, mint IT és ügyfélkapcsolati menedzser. Nem éreztem magaménak ezt a munkát, nem voltam igazán a helyemen. 10 évvel ezelőtt, amikor a fiam megszületett, valami arra késztetett: éljek tudatosabban, csináljam azt, amit szívből végezhetek. A természetgyógyászom és masszőröm is azt mondta: próbáljam ki magam bátran ebben!

8 hónapos volt a kisfiam, amikor beiratkoztam egy gyógymasszőr képzésre, azóta folyamatosan is folyamatosan tanulok. Ma már többféle masszázst végzek. Jógaoktató vagyok, és hangmasszázst is végzek. Jelenleg védikus bölcsésznek tanulok.


massage-2768832_960_720.jpg


3. Nézd meg a weboldalát, kérj véleményt!

Akár kérdezz meg másokat, akiket tudod, hogy voltak már nála. Tájékozódj hiteles forrásokból ezen a téren is!


4. Bátran próbáld ki!

Találkozz személyesen a terapeutával, masszőrrel! Ismerkedj meg vele, beszélj vele, hiszen ez alapján fogod tudni biztosan eldönteni azt, hogy kihez jársz majd szívesen.


Keress bátran!

Telefon: +36-30/525-1359

E-mail: editszabadi@gmail.com

vissza

KAPCSOLAT

Szabadi Edit

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, természetgyógyász, gyógymasszőr, KoroKan-terapeuta, hangtálterapeuta, okleveles jógaoktató.

Tel: +36-30/525-1359
E-mail: editszabadi@gmail.com

Cím: 1106. Budapest, Köszméte utca 32/B. 2. ajtó

Hétfő: 8.00 - 16.30
Kedd: 8.00 - 19.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00 - 19.00
Péntek: 8.00 - 17.00


Időpont-módosítási vagy lemondási igényét kérem, 24 órával korábban jelezze telefonon, hogy a masszázsra várakozóknak át tudjam adni a felszabadult időpontot! 24 órán belüli módosítás vagy lemondás esetén az elmaradt kezelést ki kell fizetni. Megértésüket köszönöm!