• Kismama-masszázs

  Kismama-masszázs

 • Hangtál-terápia

  Hangtál-terápia

 • Masszázs

  Masszázs

 • Jóga

  Jóga

 • Testi-lelki egyensúly

  Testi-lelki egyensúly

Blog

Hangmasszázs - 2017.10.26.

Felőröl a stressz?  Szeretnéd letenni? Próbáld ki a hangmasszázst!


Ha lehetne, receptre íratnám fel mindenkinek, annyira jó. Öngyógyító folyamatokat indíthat be, segít ellazulni, oldani a feszültséget, görcsöket és fájdalmat. A hangmasszázs izgalmas játék a rezgésekkel.

 

Masszázsterapeuta és jógaoktató vagyok, ez az én utam. A legjobban azt szeretem, amikor elmesélik a vendégeim, mennyivel jobb lett az életük, hogy valóban segítettem nekik. Ez motivál minden nap a munkám során. A jóga, a masszázs és a tibeti hangtálas hangfürdő is ezt a célt szolgálja: hogy egészségesebb, boldogabb, teljesebb életet élhess.


Tudom, furcsán hangzik, ha valaki azt mondja, a hangokkal is lehet gyógyítani. Pedig lehetséges. A testünk nagy része vízből áll, ami érzékeny a hangrezgésekre. A tibeti hangtálak így lépnek kapcsolatba a testeddel. Ez egy többezer éves módszer, amit meditációhoz is használnak.

A stressz kikészít
Volt, már, hogy hiába próbáltál elaludni, nem sikerült, csak forgolódtál az ágyban, és másnap teljesen kába voltál, mert nem tudtad kipihenni magad?


Megesett, hogy annyira stresszeltél már valamin, hogy összeszorultak az ujjaid, remegett a gyomrod, és akár szédültél is? Kuporodtál már az ágyra a fájdalmas görcsöktől? Érezted már azt, hogy nem bírod tovább ezt?


Mi a megoldás?
Tudnod kell, hogy mindenre van megoldás. A tibeti hangtálakkal abban segítek, hogy feloldjuk ezeket a problémákat, hogy ellazulhass, hogy letedd a fájdalmad a kezelés alatt, és hogy elindíthasd a gyógyító folyamatot a testedben.

Hogyan működik?
Képzeld el, hogy a földön fekszel. Kicsit izgatott is vagy, mert nem tudod pontosan, mikor, melyik tál, hogyan fog megszólalni körülötted, vagy rajtad. A szemed csukva van, csak a hangokra figyelsz. Érzed, ahogyan fellazulsz, elengeded a fájdalmat, a bizonytalanságot, és közben gyógyulsz.


A különböző méretű és összetételű hangtálakat ütővel szólaltatom meg. Mindegyiket abban a sorrendben és időben, ahogyan kell. Amikor megszólal egy tál, rezgést indít el, a hangrezgések pedig elöntik a tested. Így járják át minden egyes csakrádat, felszabadítva az útjukba eső akadályoktól.
Az ütővel a tálak oldalát érintem, körkörös mozdulatokkal, így képződik a hang. A hangmasszázs jótékonyan járja át a tested.

Az eredete

A tibeti hangtálakat eredetileg tibeti szerzetesek használták a Himalája kolostoraiban. Hét különböző fémből készítették, titkos módszerrel. Egy legenda szerint a készítésekor minden egyes ütésnél egy imát mondtak fölötte.

Mi mindenre jó?

Fejfájásra, derékfájára, izületi fájdalomra. Oldja a stresszt, segíti az öngyógyító folyamatokat. Jobb lesz a kedved tőle, és boldogabb leszel.
Próbáld ki! Fürödj hangokban!


Jelentkezz be hozzám, és megmutatom neked, milyen érzés végre letenni a mindennapi gondokat, a stresszt, megszabadulni a feszültségtől a tibeti hangtálakkal.

Elérhetőség 06 30 525 1359

KAPCSOLAT

Szabadi Edit

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, természetgyógyász, gyógymasszőr, KoroKan-terapeuta, hangtálterapeuta, okleveles jógaoktató.

Tel: +36-30/525-1359
E-mail: editszabadi@gmail.com

Cím: 1106. Budapest, Köszméte utca 32/B. 2. ajtó

Hétfő: 8.00 - 16.30
Kedd: 8.00 - 19.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00 - 19.00
Péntek: 8.00 - 17.00


Időpont-módosítási vagy lemondási igényét kérem, 24 órával korábban jelezze telefonon, hogy a masszázsra várakozóknak át tudjam adni a felszabadult időpontot! 24 órán belüli módosítás vagy lemondás esetén az elmaradt kezelést ki kell fizetni. Megértésüket köszönöm!