Neked van már terved 2018-ra?

2017.11.28.

Ebben a bejegyzésben elárulom, melyek voltak a legnépszerűbb masszázs- és jógaórák, és ennek kapcsán körbejárom azt is, mit tartogathat 2018.

Én ma vettem meg az új határidőnaplómat. Már alig várom, hogy beleírjam a jövő évi terveket, időpontokat. Elég sűrű lesz :)


Az idén folytattam a jógával kapcsolatos továbbképzéseket. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a tudásanyagunk frissítését. Jógatábort már második alkalommal tartottam. A visszajelzések alapján úgy érzem, nagyon jól sikerült. Elkezdtem alaposabban foglalkozni a művészetterápiával, ami nagyon sokat segített a felmerülő problémák megoldásában. A stresszes hétköznapok sokakat rosszul érintenek, nekik ez is egy újabb lehetőség elengedni a mindennapi feszültséget.

 

A hangterápiás kezelések is egyre népszerűbbek lettek. A gyerekek kifejezetten szerették versenyek, vizsgák, nagyobb megpróbáltatások előtt. Egyik célomnak tűztem ki a mindennapi munka mellett azt, hogy a gyerekek és a fiatalok is felismerjék, megismerjék ezeket a lehetőségeket. Így tudatosabban kezelhetnek majd olyan problémákat - legyenek azok testi vagy lelki eredetűek - amelyek megoldására nagy szükségük lehet még a felnőtté válás rögös útján, vagy később felnőttként.

 

2018-ban is több újítással készülök majd. Szeretném a Dinamikus jóga mellett a Yin jógát is népszerűsíteni, mely hatékonyan oldja az energetikai blokkokat, egyensúlyba hoz, lelassít.  Ezért bővítem a jógával kapcsolatos ismereteimet. A hangmasszázs, hangterápia kiemelt szerepet fog kapni jövőre, hiszen egyre többen ismerik fel a jótékony hatásait.

 

A másik nagy áttörés a relaxációkban érkezik el, azokkal a kifejezetten lazító órákkal, amelyek a feszültségek feloldásában segítenek. A rohanó, túlterhelt életmód, a felgyorsult tempó, amiben élünk sajnos azt eredményezi, hogy a testünk próbál üzenni nekünk. Néha csak egy - egy gyorsan kezelhető probléma formájában, máskor sajnos akár súlyosabb betegségekkel. Mindenre van megoldás.

Jövőre tervezek csoportos hangtálas relaxációt tartani.

 

A harmadik fő irány a gyermekek, fiatalok kezelésében jelentkezhet majd. Felnőtt ugyanis az a generáció, akik már tudatosabban fordulnak a jóga, a masszázsok irányába. Nyitottabbak a terápiák felé, és tudják, hogy milyen problémával, mikor érdemes szakembert keresni. Közülük sokan ma már szülők, és azt szeretnék, ha a gyermekeik is megismerkednének ezekkel a módszerekkel.

Az év hátralevő részében, és 2018-ban is szeretettel várok mindenkit, legyen szó masszázsról, hangtálról vagy jógáról. Ha bárki bizonytalan abban, hogyan lehetne az ő, egyedi problémájára hatékony megoldást találni, bátran keressen, szívesen segítek.

vissza