• Kismama-masszázs

  Kismama-masszázs

 • Hangtál-terápia

  Hangtál-terápia

 • Masszázs

  Masszázs

 • Jóga

  Jóga

 • Testi-lelki egyensúly

  Testi-lelki egyensúly

Neked van már terved 2018-ra?

2017.11.28.

Ebben a bejegyzésben elárulom, melyek voltak a legnépszerűbb masszázs- és jógaórák, és ennek kapcsán körbejárom azt is, mit tartogathat 2018.

Én ma vettem meg az új határidőnaplómat. Már alig várom, hogy beleírjam a jövő évi terveket, időpontokat. Elég sűrű lesz :)


Az idén folytattam a jógával kapcsolatos továbbképzéseket. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a tudásanyagunk frissítését. Jógatábort már második alkalommal tartottam. A visszajelzések alapján úgy érzem, nagyon jól sikerült. Elkezdtem alaposabban foglalkozni a művészetterápiával, ami nagyon sokat segített a felmerülő problémák megoldásában. A stresszes hétköznapok sokakat rosszul érintenek, nekik ez is egy újabb lehetőség elengedni a mindennapi feszültséget.

 

A hangterápiás kezelések is egyre népszerűbbek lettek. A gyerekek kifejezetten szerették versenyek, vizsgák, nagyobb megpróbáltatások előtt. Egyik célomnak tűztem ki a mindennapi munka mellett azt, hogy a gyerekek és a fiatalok is felismerjék, megismerjék ezeket a lehetőségeket. Így tudatosabban kezelhetnek majd olyan problémákat - legyenek azok testi vagy lelki eredetűek - amelyek megoldására nagy szükségük lehet még a felnőtté válás rögös útján, vagy később felnőttként.

 

2018-ban is több újítással készülök majd. Szeretném a Dinamikus jóga mellett a Yin jógát is népszerűsíteni, mely hatékonyan oldja az energetikai blokkokat, egyensúlyba hoz, lelassít.  Ezért bővítem a jógával kapcsolatos ismereteimet. A hangmasszázs, hangterápia kiemelt szerepet fog kapni jövőre, hiszen egyre többen ismerik fel a jótékony hatásait.

 

A másik nagy áttörés a relaxációkban érkezik el, azokkal a kifejezetten lazító órákkal, amelyek a feszültségek feloldásában segítenek. A rohanó, túlterhelt életmód, a felgyorsult tempó, amiben élünk sajnos azt eredményezi, hogy a testünk próbál üzenni nekünk. Néha csak egy - egy gyorsan kezelhető probléma formájában, máskor sajnos akár súlyosabb betegségekkel. Mindenre van megoldás.

Jövőre tervezek csoportos hangtálas relaxációt tartani.

 

A harmadik fő irány a gyermekek, fiatalok kezelésében jelentkezhet majd. Felnőtt ugyanis az a generáció, akik már tudatosabban fordulnak a jóga, a masszázsok irányába. Nyitottabbak a terápiák felé, és tudják, hogy milyen problémával, mikor érdemes szakembert keresni. Közülük sokan ma már szülők, és azt szeretnék, ha a gyermekeik is megismerkednének ezekkel a módszerekkel.

Az év hátralevő részében, és 2018-ban is szeretettel várok mindenkit, legyen szó masszázsról, hangtálról vagy jógáról. Ha bárki bizonytalan abban, hogyan lehetne az ő, egyedi problémájára hatékony megoldást találni, bátran keressen, szívesen segítek.

vissza

KAPCSOLAT

Szabadi Edit

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, természetgyógyász, gyógymasszőr, KoroKan-terapeuta, hangtálterapeuta, okleveles jógaoktató.

Tel: +36-30/525-1359
E-mail: editszabadi@gmail.com

Cím: 1106. Budapest, Köszméte utca 32/B. 2. ajtó

Hétfő: 8.00 - 16.30
Kedd: 8.00 - 19.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00 - 19.00
Péntek: 8.00 - 17.00


Időpont-módosítási vagy lemondási igényét kérem, 24 órával korábban jelezze telefonon, hogy a masszázsra várakozóknak át tudjam adni a felszabadult időpontot! 24 órán belüli módosítás vagy lemondás esetén az elmaradt kezelést ki kell fizetni. Megértésüket köszönöm!